fbpx

The TrueMom Show

Hallo lieve mama, 

Eindelijk is het zo ver en kan ik je mijn nieuwe interview-serie presenteren: 

THE TRUEMOM SHOW

In "The TrueMom Show" interview ik mama's over hun ervaringen, uitdagingen, lessen en inspiraties in het moederschap. Ik ga op zoek naar eerlijke en persoonlijke verhalen en probeer een zo compleet mogelijk plaatje van het moederschap te laten zien.

Dit is iets wat ik al heel lang wou en waar ik al een tijdje naar uit heb gekeken- moeders interviewen, hun verhalen en persoonlijke ervaringen verzamelen, verschillende kanten van het moederschap laten zien, herkenbare struggles en alledaagse momenten delen.

Benieuwd? 
Vind hier het overzicht van alle afleveringen of kijk deze hier terug. 

Ik kijk in ieder geval al heel erg uit naar alle lieve mama's die ik mag interviewen, naar hun persoonlijke verhalen en natuurlijk naar jouw feedback! 

Liefs, Evi

2 reacties op “The TrueMom Show”

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: